Mooncup Str A

Innhold: 1 stk
Varekode: 24250
399,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
399,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
24250
Utsolgt i nettbutikken
SKU
24250
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 1 stk
Varekode: 24250

Mooncup er en menskopp i myk, medisinsk silikon.

Et bekvemt og helsefremmende alternativ til tamponger. Kan brukes om igjen hver gang du menstruerer. Mooncup sitter lenger ned i skjeden enn en tampong, og den samler opp menstruasjonsvæsken i stedet for å absorbere den. Mooncup er utviklet av kvinner for at du skal ha det bekvemt og praktisk. Du slipper søl, lekkasjer eller tørrhet. Med Mooncup sparer du både miljøet og penger.
Størrelse A passer for alle kvinner som har født vaginalt og alle kvinner over 30 år.

Product description:

Mooncup brettes sammen og føres inn i skjeden, hvor den åpner seg straks den settes inn Mooncup skal tas ut og tømmes hver 4. til 8. time, avhengig av hvor mye du menstruerer. Du skyller eller tørker av den, og setter deretter Mooncup inn på nytt. Rengjør den gjerne mer grundig etter at menstruasjonsperioden er over. Når Mooncup er riktig satt på plass, merker du ikke at den er der. Du må kanskje prøve deg litt fram for å finne plasseringen som er riktig for deg. Så snart du har funnet ut hvordan du skal plassere den slik at den passer perfekt, vil du bli overrasket over hvor enkel Mooncup er i bruk.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Bruksområde : Mooncup sammen med spiral: I noen tilfeller kan en spiral forskyves når den brukes sammen med Mooncup. Hvis du velger å bruke Mooncup med en spiral og tror spiralen forårsaker smerte eller mistenker at den har flyttet på seg, bør du bruke en annen form for prevensjon, f.eks. kondom, og få spiralen sjekket av lege.

  • Tips : Mooncup er laget av hypoallergent silikon. Det vil verken påvirke den naturlige balansen i miljøet i skjeden eller etterlate fibre i skjedeveggen. Når du bruker Mooncup, blir ikke gifstoffer eller blekemidler absorbert inn i kroppen. Mooncup er ypperlig på reise, til svømming, trening og om natten. Størrelsen avhenger av alder og om man har født barn. Mooncup finnes i to størrelser. Størrelse A passer for alle kvinner som har født vaginalt og alle kvinner over 30 år. Størrelse B passer for kvinner under 30 år som ikke har født eller kvinner under 30 år som har født ved keisersnitt.

  • Merk :

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.