Bak sunnere boller

Prøv en litt sunnere bolleoppskrift

Denne varianten kan brukes som bolle-«base» for å lage alle typer boller i en sunnere variant.

Hva er vel bedre enn varme, luftige boller når du har lyst til å unne deg det lille ekstra? Og hva om disse bollene att på til var sunne og mettende? Den gledelige nyheten er at boller slettes ikke trenger å være usunne. Det handler bare om å finne den rette varianten. Vanlige hveteboller består av sukker, smør og hvitt mel, men med denne oppskriften kan du unne deg boller med god samvittighet. Ved å lage denne varianten vil du i tillegg få i deg mange nyttige næringsstoffer. Disse bollene er fine å servere til frokost, sende med i nisteboksen, servere i familieselskaper eller å ta med i sekken på tur. I tillegg kan du fryse de ned og ta de opp igjen ved senere anledninger. Så enkelt og så utrolig godt!

Fremgangsmåte:

1. Forvarm ovnen til 200 grader.
2. Bland smør og tørrgjær. Tilsett kokossukker, mandelmelk, kesam og fiberfin før du tilslutt tilsetter mel.
3. Hev i 30 minutter, lag boller og etterhev i ca. 40 min.
4. Stekes i ca 10 minutter (til de er gyllenbrune).

Ingredienser:

MengdeIngrediensVarenummer
35 gSmør
1 dlMandelmelk
4 ssNavitas Naturals Coconut sugar60514
1/2 pakkeTørrgjær
90 gMager kesam
4 ssFiberfin32930
Etter ønskeMel
Merke: Funksjonell Mat
Innhold: 400 gr
kr 119
Tomt på lager
Merke: Navitas
Innhold: 450 gr
kr 110

This is custom heading element