Eplemuffins
Prøv disse nydelige eplemuffinsene, som er mye sunnere enn vanlige muffins og kan nytes med god samvittighet. Det er vår egen oppskrift, og ingrediensene finner du hos Sunkost.
Ingredienser
- 2 dl Manna Eplemos uten sukker
- 1 egg
- 1 dl Sukrinsirup Gold
- 1 dl havremelk (for eksempel Berit Mylk Havre & Mandel)
- 3 ss Finesse
- 2 ss Sunkost Kokosblomstsukker (og litt ekstra, til strø til slutt)
- 2 ts Helios Ceylon Kanel (og litt ekstra til strø til slutt)
- 1,5 dl fint mel (for eksempel Holli Mølle Økologisk Hvete siktet, du kan også bruke grovere varianter)
- 1,5 dl spelt mel (for eksempel Holli Mølle Økologisk Spelt bakeblanding)
- 1 ts Helios Vaniljesukker
- 2 ts Helios bakepulver
Scroll ned og se produktene nedenfor bildet.
Slik gjør du
- Bland eplemos, egg, Sukrinsirup og havremelk.
- Tilsett Finesse, kokossukker, kanel, mel, vaniljesukker og bakepulver. Rør godt sammen. Fordel deigen i 12 muffinsformer.
- I en annen skål blander du litt kokossukker og kanel. Strø dette over muffinsrøren i formene.
- Stek muffinsene i ovnen på 180 grader i ca. 20 minutter.








