Glutenfrie knekkebrød

Glutenfrie knekkebrød

Denne oppskriften på glutenfrie knekkebrød er uten gluten, egg og melk. Knekkebrødene blir også passende for moderat lavkarbokosthold. Det beste av alt er at det smaker utrolig godt! Nyt de med ditt favorittpålegg til frokost, lunsj eller kvelds!

Dette trenger du:

Mengde Ingrediens
50 gram Sesammel
30 gram Organic Triple Fibre ( spør i din nærmeste Sunkostbutikk) Kan byttes ut mot lignende produkter.
70 gram Linfrø
70 gram Solsikkekjerner
70 gram Gresskarkjerner
1,5 ts Fiberhusk
3 dl Vann
 1ts Havsalt

Glutenfrie_knekkebroed

Slik gjør du:

  1. Bland sammmen ingrediensene og la røra svelle minst 10 minutter
  2. Bre med en slikkepott over et stekebrett med bakepapir. Hvis det er vanskelig, kan du ta vann på hendene og gni deigen ut
  3. Stek knekkebrødene på 160 grader i 45 minutter
  4. Etter de 10 første minuttene tar du brettet ut og skjærer i passe biter med en pizzaskjærer
  5. For å sikre deg knasende sprø knekkebrød anbefales det å la de stå i ettervarmen noen timer, eller til dagen etterpå

 

Innhold: 300 gr
Merke: Øvrige varer
kr 142
Merke: Sproutfood
Innhold: 250 gr
kr 75

 

Oppskriften er hentet fra http://bareholm.no, vinner av kakekrigen sesong 4, Elisabeth Holm.