Glutenfri pølsebrød

Glutenfrie pølsebrød

Slik kan du enkelt lage dine egne glutenfrie pølsebrød!

Ingredienser

(6-8 brød)

Pølser kan en gang i blant være utrolig godt til middag, og da er det bra at man enkelt kan lage sine egne litt sunnere pølsebrød! Med brødmix fra Funksjonell Mat får du både glutenfrie og fiberrike pølsebrød. De trenger bare å stekes 15 min i ovnen, så dette trenger ikke å være en tidskrevende middag!

Merke: Funksjonell Mat
Innhold: 220 gr
kr 64

Slik lager du det:

1. Sett stekeovnen på 200 grader.

2. Bland brødmixen med 3 dl vann.

3. Trill ut til pølsebrød.

4. Stekes på 200 grader på midterste rille i 15 minutter.

Obs! Pølsebrødene blir veldig mektige

I samarbeid med Funksjonell Mat – Oppskrift fra Marianne de Bourg. Foto: Per Erik Jæger