Gulrotkake med hasselnøtter og kremostglasur

En liten vri på den klassiske gulrotkaken med sukkerfri kremostglasur


Oppskrift og bilde av Desiree Andersen

Ingredienser

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 175 grader.
2. Visp sammen alle ingrediensene til en glatt røre.
3. Ha over i en smurt springform. Stekes midt i ovnen i 35 minutter.
4. Pisk sammen kremost og sukrinmelis til glasur.

  1. Sukrin Bakemix
    Funksjonell Mat Sukrin Bakemix
    69
    På lager i nettbutikken
  2. Helios glutenfri lys bakemiks
    Helios Helios glutenfri lys bakemiks
    99
    På lager i nettbutikken
  3. Sukrinmelis 400 g
    Sukrin Sukrinmelis 400 g
    95
    På lager i nettbutikken
  4. Manna Natron
    Manna Manna Natron
    45
    På lager i nettbutikken