Gulrotkake med hasselnøtter og kremostglasur

En liten vri på den klassiske gulrotkaken med sukkerfri kremostglasur :)

 

Oppskrift og bilde av Desiree Andersen


INGREDIENSER

  • 1 eske glutenfri Bakemix
  • 4 store egg
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl olje
  • 3 revne gulrøtter
  • 2 ts kanel
  • 1 ts kardemomme
  • 1 ts natron
  • 1 dl hakkede hasselnøtter
  • 200 gram kremost
  • 100 gram Sukrinmelis

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175 grader.
  2. Visp sammen alle ingrediensene til en glatt røre.
  3. Ha over i en smurt springform. Stekes midt i ovnen i 35 minutter.
  4. Pisk sammen kremost og sukrinmelis til glasur.
Produkter i oppskriften
  1. Sukrin Bakemix
    Funksjonell Mat Sukrin Bakemix
    69,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios glutenfri lys bakemiks
    Helios Helios glutenfri lys bakemiks
    70,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Ceylon Kanel 18 gr
    Helios Helios Ceylon Kanel 18 gr
    39,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Kardemomme 23 gr
    Helios Helios Kardemomme 23 gr
    41,-
    På lager i nettbutikken
  5. Manna Natron
    Manna Manna Natron
    45,-
    På lager i nettbutikken
  6. Helios hasselnøtter 150 gr
    Helios Helios hasselnøtter 150 gr
    70,-
    På lager i nettbutikken
  7. Sukrinmelis 400 g
    Funksjonell Mat Sukrinmelis 400 g
    89,-
    På lager i nettbutikken