Ostekake med bringebær

En nydelig, frisk og sunnere ostekake på nøttebunn. Perfekt dessert til envher anledning!

 

Oppskrift og bilde av Desiree Andersen


INGREDIENSER

  • 400g økologiske mandler
  • 10 store dadler uten sten fra Helios
  • 4 eggehviter
  • 300g bringebær
  • 1/2 ts Helios vaniljepulver
  • 5 stk gelatinplater
  • 3dl fløte
  • 2 dl kesam

Rikelig med bær og sitronmelisse til pynt.

SLIK GJØR DU

1.Sett ovnen på 180 grader

2. Mos dadler, eggehviter og mandler til en glatt masse.

3. Trykk massen ut i en springform og stek i 35-40 minutter.

4. Legg gelatinplatene i kaldt vann

5. Visp fløten til krem.

6. Varm opp bringebær og vaniljepulver. Klem vannet av gelatinplatene og rør dem inn i bærene.

7. Avkjøl til romtemp før du rører sammen krem, kesam og bær. Hell massen over nøttebunden og sett kaldt   

Produkter i oppskriften
  1. Sunkost Mandler
    Sunkost Sunkost Mandler
    339,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios dadler
    Helios Helios dadler
    40,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    Helios Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    145,-
    På lager i nettbutikken