
Ostekake med bringebær
En nydelig, frisk og sunnere ostekake på nøttebunn. Perfekt dessert til envher anledning!
Oppskrift og bilde av Desiree Andersen
INGREDIENSER
- 400g økologiske mandler
- 10 store dadler uten sten fra Helios
- 4 eggehviter
- 300g bringebær
- 1/2 ts Helios vaniljepulver
- 5 stk gelatinplater
- 3dl fløte
- 2 dl kesam
Rikelig med bær og sitronmelisse til pynt.
SLIK GJØR DU
1.Sett ovnen på 180 grader
2. Mos dadler, eggehviter og mandler til en glatt masse.
3. Trykk massen ut i en springform og stek i 35-40 minutter.
4. Legg gelatinplatene i kaldt vann
5. Visp fløten til krem.
6. Varm opp bringebær og vaniljepulver. Klem vannet av gelatinplatene og rør dem inn i bærene.
7. Avkjøl til romtemp før du rører sammen krem, kesam og bær. Hell massen over nøttebunden og sett kaldt