Sjokoladekake

Prøv denne deilige sjokoladekaken, helt uten melk, gluten og sukker!


INGREDIENSER

Ingredienser bunn:

  • 3 egg
  • 60 g Sukrin Gold
  • 60 g Tagatesse
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 35 g kakaopulver
  • 100 g mandelmel (fettredusert)
  • 2 ts Husk psylllium
  • 2 ts bakepulver
  • En klype salt
  • 1/2 dl sterk kaffe
  • 0,75 dl tykk kokosmelk
  • Bringebær til pynt

Ingredienser glasur:

  • 200 g mørk økologisk sjokolade
  • 80 g kokosmelk

SLIK GJØR DU

Lag eggedosis av egg, Sukrin Gold, Tagatesse og vaniljeekstrakt. Bland sammen kakaopulver, mandelmel, Husk psyllium, bakepulver og salt. Når eggedosisen er lys og luftig, tilsetter du det tørre. Rør godt og tilsett deretter kaffe og kokosmelk. Hell røren i en springform på 20-22 cm i diameter. Stek kaken i ca 30 minutter i 175 grader, avkjøl kaken i formen.

Produkter i oppskriften
  1. Sukrin Gold 500 g
    Funksjonell Mat Sukrin Gold 500 g
    89,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    Helios Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    145,-
    På lager i nettbutikken
  3. Supernature kakaopulver
    Supernature Supernature kakaopulver
    119,-
    På lager i nettbutikken
  4. Mandelmel økologisk
    Funksjonell Mat Mandelmel økologisk
    164,-
    På lager i nettbutikken
  5. Psyllium Husks
    Fedon Lindberg Psyllium Husks
    159,-
    På lager i nettbutikken
  6. Helios bakepulver 110 gr
    Helios Helios bakepulver 110 gr
    60,-
    På lager i nettbutikken
  7. Herbamare salt
    A. Vogel Herbamare salt
    79,-
    På lager i nettbutikken
  8. Cavalier Plate mørk 85% stevia
    Cavalier Cavalier Plate mørk 85% stevia
    55,-
    På lager i nettbutikken