Sjokoladekake

Prøv denne deilige sjokoladekaken, helt uten melk, gluten og sukker!


Ingredienser

Bunn:

Slik gjør du

1. Lag eggedosis av egg, Sukrin Gold, Tagatesse og vaniljeekstrakt.
2. Bland sammen kakaopulver, mandelmel, Psyllium husk, bakepulver og salt.
3. Når eggedosisen er lys og luftig, tilsetter du det tørre. Rør godt og tilsett deretter kaffe og kokosmelk.
4. Hell røren i en springform på 20-22 cm i diameter. Stek kaken i ca 30 minutter i 175 grader, avkjøl kaken i formen.

Ha på glasur når kaken av passe avkjølt.

Produkter i oppskriften
  1. Sukrin Gold 500 g
    Sukrin Sukrin Gold 500 g
    99
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    Helios Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    165
    På lager i nettbutikken
  3. Supernature Kakaopulver
    -15%
    Supernature Supernature Kakaopulver
    Tilbudspris 115 Før 135
    På lager i nettbutikken