Sjokoladekake
Prøv denne deilige sjokoladekaken, helt uten melk, gluten og sukker!
Ingredienser
Bunn:
- 3 egg
- 60 g Sukrin Gold
- 60 g Tagatesse eller Finesse
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 35 g kakaopulver
- 100 g mandelmel
- 2 ts Psylllium Husk
- 2 ts bakepulver
- En klype salt
- 1/2 dl sterk kaffe
- 0,75 dl tykk kokosmelk
- Bringebær til pynt
Glasur:
- 200 g mørk økologisk sjokolade
- 80 g kokosmelk
Slik gjør du
1. Lag eggedosis av egg, Sukrin Gold, Tagatesse og vaniljeekstrakt.
2. Bland sammen kakaopulver, mandelmel, Psyllium husk, bakepulver og salt.
3. Når eggedosisen er lys og luftig, tilsetter du det tørre. Rør godt og tilsett deretter kaffe og kokosmelk.
4. Hell røren i en springform på 20-22 cm i diameter. Stek kaken i ca 30 minutter i 175 grader, avkjøl kaken i formen.
Ha på glasur når kaken av passe avkjølt.