
Sjokoladekake
Prøv denne deilige sjokoladekaken, helt uten melk, gluten og sukker!
INGREDIENSER
Ingredienser bunn:
- 3 egg
- 60 g Sukrin Gold
- 60 g Tagatesse
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 35 g kakaopulver
- 100 g mandelmel (fettredusert)
- 2 ts Husk psylllium
- 2 ts bakepulver
- En klype salt
- 1/2 dl sterk kaffe
- 0,75 dl tykk kokosmelk
- Bringebær til pynt
Ingredienser glasur:
- 200 g mørk økologisk sjokolade
- 80 g kokosmelk
SLIK GJØR DU
Lag eggedosis av egg, Sukrin Gold, Tagatesse og vaniljeekstrakt. Bland sammen kakaopulver, mandelmel, Husk psyllium, bakepulver og salt. Når eggedosisen er lys og luftig, tilsetter du det tørre. Rør godt og tilsett deretter kaffe og kokosmelk. Hell røren i en springform på 20-22 cm i diameter. Stek kaken i ca 30 minutter i 175 grader, avkjøl kaken i formen.