Sjokoladekake

Sjokoladekake uten melk, gluten og sukker

Prøv denne deilige sjokoladekaken, helt uten melk, gluten og sukker!

Ingredienser bunn:

3 egg
60 g Sukrin Gold
60 g Tagatesse
1 ts vaniljeekstrakt/vanilla-paste
35 g kakaopulver
100 g mandelmel (fettredusert)
2 ts Husk psylllium
2 ts bakepulver
En klype salt
1/2 dl sterk kaffe
0,75 dl tykk kokosmelk
Bringebær til pynt

Ingredienser glasur:

200 g mørk økologisk sjokolade
80 g kokosmelk

Smelt mørk sjokolade i kokosmelk. Hell glasuren over avkjølt kake. Pynt med bringebær.

Slik gjør du:

Lag eggedosis av egg, Sukrin Gold, Tagatesse og vaniljeekstrakt. Bland sammen kakaopulver, mandelmel, Husk psyllium, bakepulver og salt. Når eggedosisen er lys og luftig, tilsetter du det tørre. Rør godt og tilsett deretter kaffe og kokosmelk. Hell røren i en springform på 20-22 cm i diameter. Stek kaken i ca 30 minutter i 175 grader, avkjøl kaken i formen.

Merke: Funksjonell Mat
Innhold: 400 gr
kr 129
Innhold: 500 gr
Merke: Funksjonell Mat
kr 79
Merke: Funksjonell Mat
Innhold: 500 gr
kr 106
Innhold: 100 gr
Merke: Øvrige varer
kr 59
Merke: Sunkost Mat
Innhold: 200 gr
kr 99