Snickerskuler

Snickerskuler – utrolig enkelt å lage!

Snickerskuler er den perfekte kombo mellom salt og søtt. Lag det sammen hele familien, og kos dere med herlighetene med god samvittighet!


Fremgangsmåte

  1. Hell sirup og sukker i en kjele og varm opp til det bobler.
  2. Tilsett resten av ingrediensene og bland sammen. Det blir en ganske fast masse, men det må til for at du skal kunne forme kuler.
  3. Trill ut kulene og sett dem i fryseren i ca 20 minutter mens du smelter sjokoladen. Du kan smelte sjokoladen i vannbad evt i micro.
  4. Dypp hver kule i sjokolade, legg dem på et bakepapir for å stivne. Rett før sjokoladen har stivnet, strør du over hakkede peanøtter.

Ingredienser

MengdeIngrediens
120 gSukrinSirup Gold
4 ss Sukrin Gold

 

1/2 tsSalt
100 gPeanøttmel
2 ssVann
300 g Mørk sjokolade (sukkerfri sjokolade eller vanlig sjokolade med minimum 70% kakaoinnhold)
 Hakkede peanøtter til pynt
Innhold: 500 gr
Merke: Funksjonell Mat
kr 79
Nyhet
Innhold: 450 gr
Merke: Funksjonell Mat
kr 84
Merke: Funksjonell Mat
Innhold: 250 gr
kr 74

Om Sukrinsirup Gold:

SukrinSirup Gold er en glutenfri sirup med lavt kaloriinnhold og en fantastisk smak. Denne sirupen er en erstatning for FiberSirup Clear og Gold. Sirupen er søt og god og kan brukes som topping til en rekke ulike måltid, yogurt, grøt, pannekaker og diverse desserter.

Om Sukrin Gold:

Sukrin Gold er sammensatt av naturlige søtstoffer (Sukrin – over 90 %, tagatose, glutenfri malt, glyserol og stevia). Det har en ekstra rund og fyldig smak, og er like søtt som vanlig sukker. Har kun 8 kcal per 100 g, dette er bare 2 % av hva vanlig sukker har.  (400 kcal per 100 g) Sukrin Gold er helt naturlig, både i opprinnelse og fremstilling.

Om peanøttmel: 

Glutenfritt mel med hele 50 % protein. Består av ristede, fettreduserte og finmalte peanøtter. Inneholder mye B – og E – vitaminer. Inneholder sink og magnesium. Fettinnholdet i peanøttene er redusert til 12 %. Gir en tydelig peanøttsmak der du tilsetter det.

TIPS!

Dypp i hvit sjokolade og strø med frysetørkedebær for å få andre smaksvarianter.

 

 

Oppskriftene er utarbeidet av Elisabeth Holm.