Blåbær- og müslimuffins

Blåbærmuffins
Blåbærmuffins

Ingredienser

4         modne bananer

2,5 dl havredrikk

120 g  eplemos

1 ss     bakepulver

1 tsk   vaniljepulver, ikke sukker

1/2 dl linfrø blendet/knust til mel

200 g bokhvetemel

2 dl     Crunchy Granateple Speltmusli

100 g ferske blåbær

Fremgangsmåte

Skru ovnen på 180 grader. Bland bananer med havredrikk og eplemos. Tilsett bakepulver, vaniljepulver, linfrø og bokhvetemel.

Bland det hele til en ensartet masse og skrap deigen ut i en skål. Tilsett müsli og ferske blåbær. Vend forsiktig blandingen sammen. Fordel i 16 muffinsformer. Stek i midten av ovnen i ca. 20 min. Kjøles før servering.

Et godt råd

Lag en stor porsjon og sett i kjøleskapet eller i fryseren, slik at du alltid har en rask og sunnere løsning på hånden, når sulten melder seg. Du kan også tilsette en håndfull hasselnøtter eller 85% mørk sjokolade, hvis du ønsker. Kun fantasien setter grenser.