Cæsarsalat – med ansjos og oljer

Cæsarsalat er en lekker og sunn måte å bruke Udo’s olje på i daglige måltider.

Ingredienser

    • 1/2 hjertesalat – skylt, tørket og brukket i mindre stykker
    • 1 ansjosfilet, hakket (eller 1/2 ss Worcestershire sauce)
    • 1 fed finhakket hvitløk
    • 1 ts sitronsaft
    • 2 ss Udo’s choice
    • 30 g revet parmesanost
    • 50 g krutonger
    • Salt og pepper

 

Fremgangsmåte:

Krutonger:

      1. Forvarm ovnen til ca. 200° C
      2. Skjær yndlingsbrødet ditt i små terninger og bland inn salt og pepper
      3. Rist brødterningene i ovnen til kantene har fått farge.
      4. Ta brødterningene ut av ovnen og dypp dem med i Udo’s olje.

Salat:

    1. Rør ansjos, hvitløk, sitronsaft og majones sammen i en skål
    2. Bland salaten sammen med dressingen, krutongene og halvparten av osten.
    3. Smak til med salt og pepper.
    4. Dryss resten av osten over salaten