Appelsinmousse

Supergod oppskrift fra Økosjokolade på hjemmelaget appelsinmousse!


INGREDIENSER

  • 1,5 dl dadler, bløtlagt i ca 2 timer
  • 1 dl av bløtleggingsvannet
  • 2 ss kakaopulver
  • 2 ss Artisana cashewnøttsmør, evt. annet Artisana nøttesmør
  • 3 ss Smeltet kokosnøttolje
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • Litt salt
  • 8 dråper appelsinolje/saft fra appelsin

SLIK GJØR DU

  1. Legg dadlene i vann i ca 2 timer.
  2. Hell av vannet, men ta vare på 1 dl.
  3. Kjør dadlene litt i en kjøkkenmaskin før du har i vannet. Bland dadler og vann godt før du har i de øvrige ingrediensene. Kjør blandingen noen minutter til den har en glatt og fin konsistens.
  4. Hell mousseen over i serveringsskåler, evt i skallet av en halv appelsin, og sett i kjøleskap i minimum 30 min. Oppbevares kaldt til servering.
Produkter i oppskriften
  1. Kakaopulver
    Økosjokolade Kakaopulver
    179,-
    På lager i nettbutikken
  2. Cashewnøttsmør
    Økosjokolade Cashewnøttsmør
    199,-
    På lager i nettbutikken
  3. Cocosa Extra Virgin kokosolje - 500 ml
    Cocosa Cocosa Extra Virgin kokosolje - 500 ml
    179,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    Helios Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    145,-
    På lager i nettbutikken