Appelsinmousse
Supergod appelsinsjokolademousse-oppskrift fra Økosjokolade. Server gjerne i skallet av halve appelsiner for en ekstra stilig dessert.
Ingredienser
- 1,5 dl dadler, bløtlagt i ca. 2 timer
- 1 dl av bløtleggingsvannet
- 2 ss kakaopulver (Økosjokolade kakaopulver eller Sunkost Kakaopulver)
- 2 ss Helios Cashewsmør
- 3 ss smeltet Cocosa kokosolje
- 1/2 ts vaniljepulver
- Litt salt
- 8 dråper appelsinolje/saft fra appelsin
Slik gjør du
1. Legg dadlene i vann i ca 2 timer.
2. Hell av vannet, men ta vare på 1 dl.
3. Kjør dadlene litt i en kjøkkenmaskin før du har i vannet. Bland dadler og vann godt før du har i de øvrige ingrediensene. Kjør blandingen noen minutter til den har en glatt og fin konsistens.
4. Hell mousseen over i serveringsskåler, evt i skallet av en halv appelsin, og sett i kjøleskap i minimum 30 min.
Oppbevares kaldt til servering.