Appelsinmousse til påsken

Supergod oppskrift fra Økosjokolade på hjemmelaget appelsinmousse!

Dette trenger du:

1,5 dl dadler, bløtlagt i ca 2 timer

1 dl av bløtleggingsvannet

2 ss kakaopulver

2 ss Artisana cashewnøttsmør, evt. annet Artisana nøttesmør

3 ss Smeltet kokosnøttolje

1/2 ts vaniljepulver

Litt salt

8 dråper appelsinolje/saft fra appelsin

Slik lager du det:

  1. Legg dadlene i vann i ca 2 timer.
  2. Hell av vannet, men ta vare på 1 dl.
  3. Kjør dadlene litt i en kjøkkenmaskin før du har i vannet. Bland dadler og vann godt før du har i de øvrige ingrediensene. Kjør blandingen noen minutter til den har en glatt og fin konsistens.
  4. Hell mousseen over i serveringsskåler, evt i skallet av en halv appelsin, og sett i kjøleskap i minimum 30 min. Oppbevares kaldt til servering.
Merke: Økosjokolade
Innhold: 227 gr
kr 159
Innhold: 400 gr
Merke: Økosjokolade
kr 149
Tomt på lager
Merke: Økosjokolade
Innhold: 227 gr
kr 149