Panna Cotta

Perfekt for alle som ønsker en sunnere livsstil med færre karbohydrater.


Ingredienser

Panna Cotta:

  • 3 dl fløte
  • 1 vaniljestang
  • 2 ss Sukrin
  • 4 plater gelatin

Bringebærsaus:

  • 200 g frosne bringebær
  • 2 ss Sukrin

Slik gjør du

Panna Cotta

1. Hell posens innhold i en miksmaster, tilsett kaldt vann.
2. Legg gelatinplatene i kaldt vann.
3. Snitt vaniljestangen på midten, skrap ut frøene.
4. Varm opp fløte, Sukrin, vaniljestang- og frø.
5. Ta kjelen av platen og la trekke i 5 minutter.
6. Ta ut vaniljestangen, og rør inn gelatinen.
7. Hell blandingen i seks små former eller glass.

Avkjøl minst 3 timer før servering.

Bringebærsaus

1. Kok opp vann, bringebær og Sukrin.
2. Mos alt godt med blender/stavmikser, sil vekk bringebærfrøene.
3. Avkjøl sausen. Helles over Panna Cottaen når den har stivnet.