Panna cotta

Perfekt for alle som ønsker en sunnere livsstil med færre karbohydrater.


INGREDIENSER

Ingredienser til panna cotta:

  • 3 dl fløte
  • 1 vaniljestang
  • 2 ss sunkost sukkersøt sukkererstatning
  • 4 plater gelatin

Ingredienser til bringebærsaus:

  • 200 g frosne bringebær
  • 2 ss sunkost sukkersøt sukkererstatning

SLIK GJØR DU

Fremgangsmåte Panna Cotta

  1. Hell posens innhold i en miksmaster, tilsett kaldt vann.
  2. Legg gelatinplatene i kaldt vann.
  3. Snitt vaniljestangen på midten, skrap ut frøene.
  4. Varm opp fløte, sukkererstatning, vaniljestang- og frø.
  5. Ta kjelen av platen og la trekke i 5 minutter.
  6. Ta ut vaniljestangen, og rør inn gelatinen. Hell blandingen i seks små former eller glass.
  7. Avkjøl minst 3 timer før servering.

Fremgangsmåte Bringebærsaus

  1. Kok opp vann, bringebær og sukkererstatning.
  2. Mos alt godt med blender/stavmikser, sil vekk bringebærfrøene.
  3. Avkjøl sausen.
  4. Helles over panna cottaen når den har stivnet.
Produkter i oppskriften
  1. Sukrin 500 g
    Funksjonell Mat Sukrin 500 g
    85,-
    På lager i nettbutikken