
Panna cotta
Perfekt for alle som ønsker en sunnere livsstil med færre karbohydrater.
INGREDIENSER
Ingredienser til panna cotta:
- 3 dl fløte
- 1 vaniljestang
- 2 ss sunkost sukkersøt sukkererstatning
- 4 plater gelatin
Ingredienser til bringebærsaus:
- 200 g frosne bringebær
- 2 ss sunkost sukkersøt sukkererstatning
SLIK GJØR DU
Fremgangsmåte Panna Cotta
- Hell posens innhold i en miksmaster, tilsett kaldt vann.
- Legg gelatinplatene i kaldt vann.
- Snitt vaniljestangen på midten, skrap ut frøene.
- Varm opp fløte, sukkererstatning, vaniljestang- og frø.
- Ta kjelen av platen og la trekke i 5 minutter.
- Ta ut vaniljestangen, og rør inn gelatinen. Hell blandingen i seks små former eller glass.
- Avkjøl minst 3 timer før servering.
Fremgangsmåte Bringebærsaus
- Kok opp vann, bringebær og sukkererstatning.
- Mos alt godt med blender/stavmikser, sil vekk bringebærfrøene.
- Avkjøl sausen.
- Helles over panna cottaen når den har stivnet.