Sjokoladefondant

Nam! Deilig Sjokoladefondant-oppskrift! Perfekt for å imponere med desserten, samtidig som at det ikke er for vanskelig å lage. Smaker herlig med is ved siden av.


INGREDIENSER

  • 100 gr Equador organic 70 %
  • 100 grCocosa Exytra virgin Kokosolje
  • 80 gr Cocosa Sukker
  • 3 egg
  • 80 gr sikter hvetemel
  • Former til steking

SLIK GJØR DU

  1. Hakk sjokoladen og ha den i en blandebolle sammen med Cocosa Extra Virgin. Sett bollen i vannbad. Varm vannet forsiktig opp og rør hele tiden, til du har en flytende og blank saus.
  2. Rør Cocosa-sukker og egg sammen. Blandingen skal ikke bli luftig – du skal bare røre, ikke piske.
  3. Bland sjokoladeblandingen og eggeblandingen raskt sammen.
  4. Sikt i melet og rør det kjapt inn.
  5. Smør formene med et tynt lag med Cocosa Extra Virgin. Fordel litt mel i formene slik at de er dekket innvendig. Bank ut det overflødige melet.
  6. Ha blandingen i formene og fyll opp til ca ½ cm under kanten.
  7. La formene stå en time til kjøling.
  8. Stek dem i ovnen i 7 minutter på 200 grader. La formene stå i et halvt minutt før du tar ut fondantene.
Produkter i oppskriften
  1. Cocosa Extra Virgin kokosolje
    -10%
    Cocosa Cocosa Extra Virgin kokosolje
    Tilbudspris 161,- Før 179,-
    På lager i nettbutikken
  2. Cocosa Sukker 500 gr
    Cocosa Cocosa Sukker 500 gr
    130,-
    På lager i nettbutikken