Sjokoladefondant

Nam! Deilig sjokoladefondant-oppskrift. Perfekt for å imponere med desserten, selv om det ikke er vanskelig å lage. Smaker herlig med is ved siden av.


Ingredienser

Slik gjør du

1. Hakk sjokoladen og ha den i en blandebolle sammen med Cocosa Extra Virgin. Sett bollen i vannbad. Varm vannet forsiktig opp og rør hele tiden, til du har en flytende og blank saus.

2. Rør Cocosa-sukker og egg sammen. Blandingen skal ikke bli luftig – du skal bare røre, ikke piske.

3. Bland sjokoladeblandingen og eggeblandingen raskt sammen.

4. Sikt i melet og rør det kjapt inn.

5. Smør formene med et tynt lag med Cocosa Extra Virgin. Fordel litt mel i formene slik at de er dekket innvendig. Bank ut det overflødige melet.

6. Ha blandingen i formene og fyll opp til ca ½ cm under kanten.

7. La formene stå en time til kjøling.

8. Stek dem i ovnen i 7 minutter på 200 grader. La formene stå i et halvt minutt før du tar ut fondantene.

Produkter i oppskriften