Glutenfrie rundstykker

Det finnes ikke noe bedre enn ferske, hjemmelagde rundstykker til frokost! Denne varianten er laget med SunFlour solsikkemel og er i tillegg glutenfri og sunn. Denne oppskriften må bare testes.
Oppskrift fra: Funksjonell Mat.


INGREDIENSER

Til ca. 8 stk rundstykker trenger du:

SLIK GJØR DU

1. Forvarm ovnen til 200 °C.
2. Bland SunFlour, cottage cheese og egg godt sammen. Du kan gjerne bruke en blender eller stavmikser for å få en helt glatt røre.
3. Bland inn de resterende ingrediensene, og tilsett fiberhusk/psylliumfrø helt til slutt. Bland alt godt sammen til du merker at fiberhusken begynner å virke (at røra tykner).
4. Form rundstykkene og legg på et stekebrett kledd med bakepapir. Det blir ca 8 rundstykker. Stekes i midten av ovnen i ca. 20-25 minutter.

Produkter i oppskriften
  1. Solsikkemel 400 g
    Solsikkemel 400 g
    76,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios bakepulver 110 gr
    Helios bakepulver 110 gr
    60,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Linfrø knust 350 gr
    Helios Linfrø knust 350 gr
    34,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Sesamfrø 325 gr
    Helios Sesamfrø 325 gr
    75,-
    På lager i nettbutikken
  5. Fiberhusk stor
    Fiberhusk stor
    154,-
    På lager i nettbutikken
  6. Loppefrø, Plantago psyllium 100g Frø
    Loppefrø, Plantago psyllium 100g Frø
    99,-
    På lager i nettbutikken