Julegranola (hjemmelaget granola)
Lyst til å lage hjemmelaget granola med en smak av jul? Denne granola-oppskriften inneholder blant annet brente mandler, kokosflak og kanel. Perfekt til juletiden.
Ingredienser
- 3 dl Helios Små Havregryn
- 1 dl Helios Kokosflak
- 100 g Sunkost Brente Mandler
- 50 g Manna Solsikkekjerner
- 50 g Manna Linfrø
- 1 ts Helios Ceylon Kanel
- 1 ts Rawpowder Celtic Havsalt Grovt
- 2 ss Supernature Cocosa Kokosolje
- 2 ss Kjartan's Lynghonning
- 1 dl Coco Juice naturell
Scroll ned og se produktene.
Slik gjør du
- Bland alle de tørre ingrediensene i en stor bolle.
- Smelt kokosolje, Kjartans lynghonning og Coco Juice naturell i en kjele på lav varme til honningen er helt smeltet.
- Hell den varme blandingen over de tørre ingrediensene, og rør godt til alt er jevnt fuktet.
- Fordel blandingen i et jevnt lag på et bakepapirkledd stekebrett.
- Stek midt i ovnen på 140 grader i omtrent 1 time. Vend blandingen hvert 15. minutt for å sikre en jevn steking.
- La granolaen avkjøles helt før du overfører den til lufttette glass for oppbevaring.








