Gulrotkake med en vri

Sunnere Gulrotkake

En sunnere gulrotkake, uten gluten og tilsatt sukker! Kjempeenkel å lage, og smaker utrolig godt. 

Dette trenger du:

  • 1 pakke kakemix
  • 4 egg
  • 2 dl vann
  • 1 dl olje
  • 200 gram gulrot
  • 2 ss kanel

Glasur: 

  • 200 gram kremost
  • 3 ss tagatesse eller 70 g SukrinMelis
  • Sikt over med kakaopulver
Merke: Funksjonell Mat
Innhold: 400 gr
kr 76
Merke: Funksjonell Mat
Innhold: 360 gr
kr 69
Merke: Funksjonell Mat
Innhold: 500 gr
kr 106

Slik lager du det:

  1. Sett ovnen på 175 C
  2. Bland 4 store egg, 2 dl vann, og 1 dl olje i en bolle.Tilsett posens innhold og visp til røren er glatt.
  3. Bland inn revet gulrot og kanel
  4. Stekes midt i ovnen i ca 30 min.
  5. Vent til kaken er avkjølt før du smører på glasuren.
  6. Nyt!