Jernsalat

Sunn og enkel salat med Udo’s choice oljeblanding

Salaten er like god kald som lunken. Smaker veldig godt sammen med stekt kylling. Udo’s choice inneholder alle de sunne fettsyrene kroppen trenger i en blanding.


Fremgangsmåte:

Skyll hirsen ett par ganger i vann, og kok deretter med 4 dl lettsaltet vann under lokk. Ta bort fra varmen etter 10 minutters koking og la det stå med lokket på i ytterligere 15 minutter. Ta av lokket og la det svelle litt.

Skjær ut brokkolien i mindre biter og damp i 5 minutter i litt lettsaltet vann.

Mens hirsen og brokkolien koker, skjær opp paprikaen i mindre biter, finhakk løk og persille og skjær aprikosen i terninger. Gresskarkjernene kan ristes lett på en tørr panne om man ønsker det.

Sitronsaft, Udo’s Choice, salt og pepper vispes sammen.

Bland dressingen godt sammen med hirsen och brokkolien, og bland så de øvrige ingrediensene i. Dander med spinat-blader på tallerken.

Ingredienser:

MengdeIngrediensVarenummer
2 dlHel hirse
1Brokkoli
1Rød paprika
1Rød løk
1 god håndfullPersille
Ca. 10Tørkede aprikos
1 neveGresskarkjerner
6 ssSitronsaft
6 ssUdo’s Choice Oljeblanding52301
1 ssSalt
Et par håndfullerBaby-spinat
Smak til medSvart pepper