Matmuffins – enkelt, glutenfritt og sunt

Matmufins

Matmuffins med ønsket fyll.

Rask, sunn og god lunsj eller frokost for hele familien. Knus gjerne noen deilige urter eller krydder i en morter og tilsett disse i deigen for å få en spennende variasjon. Høyt innhold av kostfiber og helt glutenfritt. Perfekt å ha med i matpakken når man har lyst på noe annet enn brødskiver. Nyt gjerne med en god salat!

Dette trenger du matmuffins:

  • 1 pakke Sunkost grunndeig
  • 3 egg
  • 1dl vann
  • 0,5 dl olje
  • Ønsket fyll f.eks:
  • Paprika
  • 200 gram skinke / eller bacon / eller kjøttdeig
  • Halv boks mais
  • Purre løk
  • Ost til topping

Slik lager du det:

  1. Sett ovnen på 175 C
  2. Bland posen med grunndeigen sammen med egg, vann og olje.
  3. Tilsett ønsket fyll
  4. Fordel i muffinsformer
  5. Strø på ost på toppen
  6. Stek i ca. 20-25 min – midt i ovnen.
  7. Nyt!

Oppskriften gir ca 10 muffins

matmuffins