Måltid med nøtter og bær gir ekstra energi

Er du mye på farten, og rekker ikke alltid å få i deg det det du skal for å holde energien oppe?

Cashewnøtter

Cacao nibs
Gojibær
Golden berries
Hemp seeds
Mulberries

Bland økologiske bær, nøtter og frø. Dette smaker fantastisk godt sammen!  

Du kan ha blandingen med deg når du er på farten, eller tilsette yoghurt/melk å spise det som frokost/lunsj.

Du får i deg bl.a. antioksidanter, proteiner, aminosyrer, vitaminer og mineraler.

Gojibær er en god kilde til proteiner, inneholder mye antioksidanter og over 20 vitaminer hvorav bl.a. A og C, og mineraler. I juni har Sunkost tilbud på Gojibær!

Hampfrø inneholder alle de 20 aminosyrene, inkludert de 9 essensielle som kroppen ikke kan produsere selv og må få tilført gjennom kosten, samt en rekke andre nyttige næringsstoffer som klorofyll, vitaminer, mineraler og omega 3.

Cashewnøtter inneholder gunstige oljer med et ideelt forhold mellom sunne mettede, enumettede og flerumettede fettsyrer. Cashewnøtter er også en god kilde til plantebasert protein, jern og andre sporstoffer.

Golden berry er en smakfull kilde til viktige næringsstoffer som betakaroten, proteiner og vitamin A og C.

Mulberry er en sunn og rik kilde til næringsstoffer som jern, kalsium, vitamin C samt proteiner og fiber. De inneholder også resveratrol som er en naturlig del av plantenes eget forsvarsverk mot sykdom.

Kakao er en av de mest antioksidantrike matvarene i verden. Den inneholder også fiber, mange mineraler og er en av de beste plantebaserte kildene til magnesium. Kakao inneholder i tillegg vesentlige mengder jern og kalsium.