Raw sjokoladekuler

Smakfulle Raw sjokoladekuler på 1-2-3! Enkle å lage og enkle å like for både små og store. Server de som sunn snacks eller ta de med som energikuler på tur. 


INGREDIENSER

  • 10 store dadler (eller 15 små)
  • 5 ss Supernature råkakaopulver
  • 1/2 dl. Cocosa kokosolje
  • 120 gr. Cashewnøtter
  • 1 klype Vaniljepulver
  • 1 klype Supernature himalayasalt
  • 2 ss Lyst mandelsmør

SLIK GJØR DU

1. Ha nøttene i en foodprosessor og kjør til de er finkværnet eller behold litt biter hvis du foretrekker det.
2. Ha i resten av ingrediensene utenom dadlene.
3. Ha i en og en daddel mens foodprosessoren kjører.
4. Kjør til det dannes en stor ball.
5. Bruk en teskje eller en spiseskje til å måle opp like store kuler.
6. Rull i ønsket topping, og oppbevar kulene i kjøleskapet eller fryseren.

Produkter i oppskriften
  1. Helios dadler
    Helios Helios dadler
    40,-
    På lager i nettbutikken
  2. Supernature kakaopulver
    Supernature Supernature kakaopulver
    119,-
    På lager i nettbutikken
  3. Cocosa Extra Virgin kokosolje - 500 ml
    Cocosa Cocosa Extra Virgin kokosolje - 500 ml
    179,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Cashewnøtter 150 gr
    Helios Helios Cashewnøtter 150 gr
    83,-
    På lager i nettbutikken
  5. Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    Helios Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    145,-
    På lager i nettbutikken
  6. Supernature himalayasalt fin
    Supernature Supernature himalayasalt fin
    79,-
    På lager i nettbutikken