Mettende quinoaboller

Quinoaboller
Quinoaboller

Ingredienser

2 dl Urtekram quinoa

1/2 revet squash

1 stor finrevet potet

2 fedd hvitløk

1 hel gul løk

150 g fetaost

4 egg

1 bundt persille

1 ts salt

7 ss potetmel eller annet mel

Urtekram-olje til steking

Fremgangsmåte

1. Skyll quinoaen i varmt vann i en sil før du koker den i ca. 15-20 min.
2. Bland deretter inn revet squash og potet i quinoaen og la den kort kjøles.
3. Deretter bland inn finhakket løk, hvitløk samt fetaosten i deigen.
4. Pisk eggene lett sammen og bland sammen med melet, hakket persille og salt inn i deigen.
5. Stekes i olje i 3-4 minutter på hver side til de er gyllenbrune.

Merke: Urtekram
Innhold: 350 gr
kr 99
Merke: Urtekram
Innhold: 500 ml
kr 72