Chilli con Carne

Slik lager du sunn Chilli con Carne

Prøv denne varianten som også kan brukes som bolle-«base» for å lage alle typer boller i en sunnere variant.


Fremgangsmåte:

Stek kjøttet i 1 ss Cocosa Gourmet Chili, krydre med salt og pepper og legg til side.

Fres løk, paprika og hvitløk i en kjele med ca 1-2 ss Cocosa Gourmet Chili til grønnsakene er litt myke.

Tilsett krydder og fres ca et minutt til før du tilsetter boksen med hakkede tomater, soltørkede tomater og væsken som er i boksene med røde bønner.

Tilsett kjøttdeigen og la dette surre i ca 20 min.

I de siste minuttene har du i de røde bønnene, og retten er klar når bønnene er gjennomvarme.

Fjern kanelstangen og server med salat, brød og gjerne rømme, guacamole og nacochips.

Retten kan gjerne lages dagen i forveien da den smaker bedre når den får stått litt.

Ingredienser:

MengdeIngrediensVarenummer
400-500 gKarbonadedeig
1Gul løk, finhakket
1Gul løk, finhakket
1Rød løk, finhakket
1Rød paprika, i terninger
1Grøn paprika, i terninger
2 feddHvitløk, finhakket
Ca. 1-2 tsSpisskummen
Ca. 2-3 tsOregano
1Kanelstang
1 boks (400 g)Hakkede tomater
Ca. 100 gSoltørkede tomater, finhakket
2 bokser (ca. 290 g pr boks)Røde bønner
Etter ønskeSalt og Pepper
1-3 ssCocosa Gourmet Chili52432
Merke: Cocosa
Innhold: 200 ml
kr 145

I samarbeid med Soma.