Hjemmelagde Karbonader

Det er flott å lage opp mange karbonader og fryse dem i porsjon poser. Ta 1-2 hjemmelagde karbonader med på trening og spis dem sammen med en moden banan innen 30 min etter trening.


INGREDIENSER

  • 1 løk
  • 1 egg
  • 1 ts himalaya salt (supernature, Helios)
  • 0,5 ts pepper eller hvitløkspepper
  • 0,5 ss potetmel
  • 0,5 dl vann eller fløte
  • litt kokosolje til steking

SLIK GJØR DU

Elt karbonadedeigen lett med salt, pepper, egg og potetmel. Rør inn finhakket løk, deretter rør inn vannet (eller fløten).

Form karbonadene til store flate kaker. Karbonadene brunes i cocosa olje eller smør på begge sider ved forholdsvis sterk varme. Etterstek ved svak varme til de er gjennomstekte.

Server nystekte karbonader på grovt brød med stekt løk og salat, eller grønnsaker.

Produkter i oppskriften
  1. Helios Himalayasalt
    Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Hel Sort Pepper 70 gr
    Helios Hel Sort Pepper 70 gr
    59,-
    På lager i nettbutikken
  3. Cocosa Extra Virgin kokosolje
    Cocosa Extra Virgin kokosolje
    179,-
    På lager i nettbutikken