Kalkungryte

En deilig kalkungryte som er perfekt for en kald høstdag.


Ingredienser

  • 800g kalkunfillet i biter.
  • 2 stk paprika (1 rød og 1 gul)
  • 2 stk løk (finhakket)
  • 8 store sjampinjonger i skiver.
  • 800 ml kokosmelk
  • 1 ss Cocosa pure
  • 2 ss hvitløk
  • 1 ts karri kryddermiks

Slik gjør du

1. Fres soppen i Cocosa Pure og ha over i en større gryte. Fres løken 1 ss Cocosa Gourmet Hvitløk og ha i den store gryten.

2. Fres karri kryddermix i 1 ss Cocosa Gourmet Hvitløk og stek kalkunbitene i sammen med dette til de er gjennomstekt.

3. Ha kalkunbitene over i gryten sammen med paprikaen og tilsett så kokosmelk.

4. La alt småkoke i 10-15 min.

5. Server gjerne med ris.

Produkter i oppskriften
  1. Helios Kokosmelk 400 ml
    Helios Helios Kokosmelk 400 ml
    39,-
    På lager i nettbutikken
  2. Pure kokosolje
    Cocosa Pure kokosolje
    145,-
    På lager i nettbutikken
  3. Manna Karri malt 47 gr
    Manna Manna Karri malt 47 gr
    45,-
    På lager i nettbutikken