Kalkungryte
En deilig kalkungryte som er perfekt for en kald høstdag.
Ingredienser
- 800g kalkunfillet i biter.
- 2 stk paprika (1 rød og 1 gul)
- 2 stk løk (finhakket)
- 8 store sjampinjonger i skiver.
- 800 ml kokosmelk
- 1 ss Cocosa pure
- 2 ss hvitløk
- 1 ts karri kryddermiks
Slik gjør du
1. Fres soppen i Cocosa Pure og ha over i en større gryte. Fres løken 1 ss Cocosa Gourmet Hvitløk og ha i den store gryten.
2. Fres karri kryddermix i 1 ss Cocosa Gourmet Hvitløk og stek kalkunbitene i sammen med dette til de er gjennomstekt.
3. Ha kalkunbitene over i gryten sammen med paprikaen og tilsett så kokosmelk.
4. La alt småkoke i 10-15 min.
5. Server gjerne med ris.