Kalkungryte

En deilig kalkungryte som er perfekt for en kald høstdag.


INGREDIENSER

  • 800g kalkunfillet i biter.
  • 2 stk paprika (1 rød og 1 gul)
  • 2 stk løk (finhakket)
  • 8 store sjampinjonger i skiver.
  • 800 ml kokosmelk
  • 1 ss Cocosa pure
  • 2 ss Cocosa gourmet hvitløk
  • 1 ts karri kryddermiks

SLIK GJØR DU

  1. Fres soppen i Cocosa Pure og ha over i en større gryte. Fres løken 1 ss Cocosa Gourmet Hvitløk og ha i den store gryten.
  2. Fres karri kryddermix i 1 ss Cocosa Gourmet Hvitløk og stek kalkunbitene i sammen med dette til de er gjennomstekt.
  3. Ha kalkunbitene over i gryten sammen med paprikaen og tilsett så kokosmelk.
  4. La alt småkoke i 10-15 min.
  5. Server gjerne med ris.
Produkter i oppskriften
  1. Helios Kokosmelk 400 ml
    Helios Helios Kokosmelk 400 ml
    36,-
    På lager i nettbutikken
  2. Cocosa Pure kokosolje 500 ml
    -10%
    Cocosa Cocosa Pure kokosolje 500 ml
    Tilbudspris 125,- Før 139,-
    På lager i nettbutikken
  3. Manna Karri malt 47 gr
    Manna Manna Karri malt 47 gr
    42,-
    På lager i nettbutikken