Kalkungryte

Deilig kalkungryte – perfekt høstmat


Fremgangsmåte

  1. Fres soppen i Cocosa Pure og ha over i en større gryte. Fres løken 1 ss Cocosa Gourmet Hvitløk og ha i den store gryten.
  2. Fres karri kryddermix i 1 ss Cocosa Gourmet Hvitløk og stek kalkunbitene i sammen med dette til de er gjennomstekt.
  3. Ha kalkunbitene over i gryten sammen med paprikaen og tilsett så kokosmelk.
  4. La alt småkoke i 10-15 min.
  5. Server gjerne med ris.

Ingredienser

MengdeIngrediens
800 gKalkunfilet i biter
2 stkPaprika(en rød og en gul)
2 stkLøk finhakket
8 storeSjampinjonger i skiver
2 bokserKokosmelk (800 ml)
1 ssCocosa Pure
2 ssCocosa Gourmet Hvitløk
1 tsSoma Karri Kryddermix
Tomt på lager
Merke: Cocosa
Innhold: 500 ml
kr 134