Kalkungryte

Deilig kalkungryte – perfekt høstmat


Fremgangsmåte

  1. Fres soppen i Cocosa Pure og ha over i en større gryte. Fres løken 1 ss Cocosa Gourmet Hvitløk og ha i den store gryten.
  2. Fres karri kryddermix i 1 ss Cocosa Gourmet Hvitløk og stek kalkunbitene i sammen med dette til de er gjennomstekt.
  3. Ha kalkunbitene over i gryten sammen med paprikaen og tilsett så kokosmelk.
  4. La alt småkoke i 10-15 min.
  5. Server gjerne med ris.

Ingredienser

Mengde Ingrediens
800 g Kalkunfilet i biter
2 stk Paprika(en rød og en gul)
2 stk Løk finhakket
8 store Sjampinjonger i skiver
2 bokser Kokosmelk (800 ml)
1 ss Cocosa Pure
2 ss Cocosa Gourmet Hvitløk
1 ts Soma Karri Kryddermix
Merke: Cocosa
Innhold: 200 ml
kr 139
Merke: Cocosa
Innhold: 500 ml
kr 134