
Kikertpasta med plommetomat og mozarella
Prøv å bytt ut den vanlige pastaen med pasta laget av 100% belgfrukter. Pasta laget av belgfrukter er et godt proteintilskudd, og en kilde til vitaminer, mineraler, antioksidanter og viktige kostfiber. I tillegg består den av langsomme karbohydrater, som holder blodsukkeret stabilt og gir deg en lengre metthetsfølelse.
INGREDIENSER
- 250 g PASTA Vegetale Fussili
- 0,5 dl Middle Earth Olivenolje
- 3 msk Middle Earth Italiensk tomatsaus med basilikum
- 1 stk sjalottløk
- 100 g Violife Pizzaost Mozzarella
- 100 g plommetomater
- basilikum (Manna, Helios)
SLIK GJØR DU
Kok opp 2 liter saltet vann. Ha i pastaen og kok uten lokk etter anvisning på pakken.
Finnhakk sjalottløk. Fres løken i oljen til den blir blank. Bland deretter i tomatsausen.
Skjær opp plommetomater i biter.
Hell av pastaen og bland sammen med tomatsausen og og plommetomatene.
Riv mozzarellaost og strø over pastaen sammen med fersk basilikum og server straks.