Kikertpasta med plommetomat og mozarella

Prøv å bytt ut den vanlige pastaen med pasta laget av 100% belgfrukter. Pasta laget av belgfrukter er et godt proteintilskudd, og en kilde til vitaminer, mineraler, antioksidanter og viktige kostfiber. I tillegg består den av langsomme karbohydrater, som holder blodsukkeret stabilt og gir deg en lengre metthetsfølelse.


INGREDIENSER

  • 250 g PASTA Vegetale Fussili
  • 0,5 dl Middle Earth Olivenolje
  • 3 msk Middle Earth Italiensk tomatsaus med basilikum
  • 1 stk sjalottløk
  • 100 g Violife Pizzaost Mozzarella
  • 100 g plommetomater
  • basilikum (Manna, Helios)

SLIK GJØR DU

Kok opp 2 liter saltet vann. Ha i pastaen og kok uten lokk etter anvisning på pakken.

Finnhakk sjalottløk. Fres løken i oljen til den blir blank. Bland deretter i tomatsausen.

Skjær opp plommetomater i biter.

Hell av pastaen og bland sammen med tomatsausen og og plommetomatene.

Riv mozzarellaost og strø over pastaen sammen med fersk basilikum og server straks.

Produkter i oppskriften
  1. Pasta Vegetale kikerter
    Øvrige varer Pasta Vegetale kikerter
    71,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Basilikum 10 gr
    Helios Helios Basilikum 10 gr
    30,-
    På lager i nettbutikken