Kikertpasta med plommetomat og mozarella

Prøv å bytt ut den vanlige pastaen med pasta laget av 100% belgfrukter. Pasta laget av belgfrukter er et godt proteintilskudd, og en kilde til vitaminer, mineraler, antioksidanter og viktige kostfiber. I tillegg består den av langsomme karbohydrater, som holder blodsukkeret stabilt og gir deg en lengre metthetsfølelse.

Ingredienser:

250 g PASTA Vegetale Fussili
0,5 dl Middle Earth Olivenolje
3 msk Middle Earth Italiensk tomatsaus med basilikum
1 stk sjalottløk
100 g Violife Pizzaost Mozzarella
100 g plommetomater
basilikum

Slik gjør du:

Kok opp 2 liter saltet vann. Ha i pastaen og kok uten lokk etter anvisning på pakken.

Finnhakk sjalottløk. Fres løken i oljen til den blir blank. Bland deretter i tomatsausen.

Skjær opp plommetomater i biter.

Hell av pastaen og bland sammen med tomatsausen og og plommetomatene.

Riv mozzarellaost og strø over pastaen sammen med fersk basilikum og server straks.

 

Tomt på lager
Innhold: 250 gr
Merke: Øvrige varer
kr 72
Innhold: 250 gr
Merke: Øvrige varer
kr 72