Pesto, pasta og asparges

Enkel nydelig vegansk rett som kan benyttes til lunsj eller middag! Ved å benytte Udo’s Choice får man også i seg de gode fettsyrene.


INGREDIENSER

  • Ca. 400 gram pastarør
  • 1 bunt grønne asparges
  • 1-2 ts Cocosa Gourmet Hvitløk
  • 1 potte basilikum
  • 1 liten potte kruspersille
  • Ca. 50 gram pinjekjerner
  • 50 gram finrevet parmesan
  • hvitløkskløft
  • En klype salt
  • Sitronsaft fra ½ sitron
  • Ca. 1 dl Udo’s Choice (evt. 50/50 med en god olivenolje)

SLIK GJØR DU

  1. Lag pestoen først (denne kan gjerne lages dagen i forveien) Kjør alt utenom parmesan i stavmikser eller blender, slik at du får en litt grov blanding. Riv parmesanen grovt og rør inn i pestoen.
  2. Kok pastarørene ifølge anvisningen på pakken. Skrell aspargesen med en potetskreller (du skreller ”stilken”, lar toppene sitte på som de er) og stek dem i Cocosa gourmet hvitløk i 3-4 minutter.
  3. Når pastaen er ferdig kokt, heller du av vannet og blander inn pestoen. Server med 3-4 asparges på toppen og eventuelt litt revet parmesan.

Man kan fint benytte broccoli eller andre grønne grønnsaker i stedet for asparges – hvis man heller ønsker det.

Produkter i oppskriften