Squashbåter med pizzafyll

Squashbåter er en middag som er utrolig god og passer for hele familien!  En morsom rett som man kan lage sammen. Sunt og godt i tillegg!


INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

  1. Del squashen i to på langs og legg delene i en ildfast form.
  2. Smør på et lag med tomatpuré, strø over provencekrydder, hvitløk og litt salt. Avslutt med et generøst dryss veganost, deretter cherrytomate og til slutt en dæsj olivenolje.
  3. Stek på 225 grader i 15 min. Pynt med frisk basilikum før servering.

Ovnsbakt forsiktig til den er perfekt myk, men samtidig fast og sprø.

Produkter i oppskriften
  1. Helios tomatpuré økologisk 200 gr
    Helios Helios tomatpuré økologisk 200 gr
    30,-
    På lager i nettbutikken
  2. Manna Provencekrydder, øko 20 gr
    Manna Manna Provencekrydder, øko 20 gr
    38,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Himalayasalt
    Helios Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Olivenolje Spansk 0,5 l - 500 mcg
    Helios Helios Olivenolje Spansk 0,5 l - 500 mcg
    110,-
    På lager i nettbutikken