Squashbåter med pizzafyll

Squashbåter er en middag som er utrolig god og passer for hele familien!  En morsom rett som man kan lage sammen. Sunt og godt i tillegg!


Ingredienser

  • 2 mellomstore squash
  • Ca. 100 g tomatpuré 
  • Litt tørket Provencekrydder eller Oregano
  • 4 hvitløksfedd, knust
  • Litt salt
  • Et par never revet veganost
  • 5 Cherrytomater, i tynne skiver
  • Hakket frisk Basilikum eller andre urter
  • En dæsj olivenolje

Slik gjør du


1. Del squashen i to på langs og legg delene i en ildfast form.

2. Smør på et lag med tomatpuré, strø over provencekrydder, hvitløk og litt salt. Avslutt med et generøst dryss veganost, deretter Cherrytomater og til slutt en dæsj olivenolje.

3. Stek på 225 grader i 15 min. Pynt med frisk Basilikum før servering.

Ovnsbakes forsiktig til den er perfekt myk, men samtidig fast og sprø.

Produkter i oppskriften
  1. Helios tomatpuré økologisk 200 gr
    Helios Helios tomatpuré økologisk 200 gr
    29,-
    På lager i nettbutikken
  2. Manna Provencekrydder, øko 20 gr
    Manna Manna Provencekrydder, øko 20 gr
    39,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Himalayasalt
    Helios Helios Himalayasalt
    45,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Olivenolje Spansk 0,5 l - 500 mcg
    Helios Helios Olivenolje Spansk 0,5 l - 500 mcg
    125,-
    På lager i nettbutikken