199,- til gratis frakt
Baking, Oppskrifter
Rabarbra crumble

Rabarbra crumble
Ingredienser
600 g rabarbra
50-100 g rørsukker
1 vaniljestang
50 g tørkede tranebær
Crumble:
50 g mandler
100 g havregryn
50-100 g rørsukker
0,5 dl rapsolje eller annen mild olje
Fremgangsmåte
Skjær rabarbraen i stykker på 2-3 cm. Legg dem i en ildfast form.
Skrap ut frøene fra vaniljestangen. Bland vaniljen godt med sukkeret. Du kan velge sukkermengde etter hvor mye du ønsker.
Bland sukker og tranebær godt sammen med rabarbraen.
Sett i ovn på 200 grader i 10 minutter.
Finhakk mandlene og bland dem godt med havregryn og sukker etter smak.
Hell oljen i crumblen og smuldre den lett sammen med fingrene.
Bre crumblen utover de bakte rabarbraene.
Skru varmen i ovnen ned til 150 grader og bak crumblen ferdig i 30-35 minutter.
Merke: Urtekram
Innhold: 1 kilo
kr 75
Innhold: 1 kilo
kr 75
Merke: Urtekram
Innhold: 100 gr
kr 49
Innhold: 100 gr
kr 49
Merke: Urtekram
Innhold: 500 ml
kr 69
Innhold: 500 ml
kr 69
Merke: Urtekram
Innhold: 175 gr
kr 65
Innhold: 175 gr
kr 65
Merke: Urtekram
Innhold: 350 gr
kr 61
Innhold: 350 gr
kr 61
Merke: Urtekram
Innhold: 750 gr
kr 45
Innhold: 750 gr
kr 45