Sprø kålsalat med dadler og tranebær

Tørket frukt inneholder naturlig sødme. Lag en frisk kålsalat og piff den opp med en håndfull tørkede dadler! Hvem blir ikke glad av en slik fargerik rett?


INGREDIENSER

  • 100 g fersk rødkål
  • 50 g fersk grønnkål
  • 1 håndfull druer
  • 1 appelsin
  • 1 granateple
  • 2 ferske fikner
  • 30 g valnøtter
  • 1 håndfull strødadler

DRESSING

  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss Helios eplecider-eddik
  • 2 ss olivenolje
  • salt og kvernet pepper

SLIK GJØR DU

KÅLSALATEN: Snitt rødkålen fint. Skyll og hakk grønnkålen fint. Skyll og del druene i to. Del appelsinen i fileter. Del granateplet, og ta ut kjernene. Skyll fiknenen, og skjær dem i kvarte biter. Rist valnøttene lett i en tørr panne.

DRESSING: Bland sennep, eddik, olje, salt og pepper. Vend dressingen sammen med kålsalaten, og topp med frukt og nøtter.

Produkter i oppskriften
  1. Helios Eplecidereddik 750 ml
    Helios Eplecidereddik 750 ml
    70,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Hel Sort Pepper 70 gr
    Helios Hel Sort Pepper 70 gr
    59,-
    På lager i nettbutikken