Hjemmelaget Proteinbar

Nydelige proteinbarer med flere lag med deilig fyll - og næringsrike ingredienser som mandelsmør, mandler og proteinpulver. Barene er dekket med herlig mørk sjokolade, med et dryss av havsalt. Lag dine egne "proffe" proteinbarer med flere lag, det er enkelt! Det er vår egen oppskrift, du finner ingrediensene hos Sunkost.


Ingredienser

Deig:

Fyll:

Topping:

Scroll ned og se produktene nedenfor bildet.

Slik gjør du

Deig:

  1. Bland mandelmel og proteinpulver. Tilsett mandelsmør og SukrinSirup Gold. Tilsett vann litt etter litt, til du får en fast konsistens.
  2. Hell deigen over i en form, bre den jevnt utover.
  3. Sett formen i kjøleskapet mens du lager glasuren.

Fyll:

  1. Bland mandelsmør og SukrinSirup Caramel. Hell massen over deigen i formen, pass på at massen fordeles jevnt utover.
  2. Hakk opp mandler, strø dem over mandelsmør-laget (se bildet nedenfor).
  3. Sett formen i fryseren i 1 time.

Topping:

  1. Smelt mørk sjokolade. Ta formen ut av fryseren, kutt deigen opp i biter. Dypp bitene i sjokolade (scroll ned og se bildet helt nederst på siden).
  2. Når sjokoladen har stivnet, kan du gjerne strø en liten klype havsalt over proteinbarene. Klare til å nytes!
Proteinbarene etter at laget med mandelsmørmasse er lagt på og mandler drysset over.
Produkter i oppskriften
Produkter i oppskriften
Proteinbarene etter at de er dekket med sjokolade, helt til slutt.