Hjemmelaget Proteinbar
Nydelige proteinbarer med flere lag med deilig fyll - og næringsrike ingredienser som mandelsmør, mandler og proteinpulver. Barene er dekket med herlig mørk sjokolade, med et dryss av havsalt. Lag dine egne "proffe" proteinbarer med flere lag, det er enkelt! Det er vår egen oppskrift, du finner ingrediensene hos Sunkost.
Ingredienser
Deig:
- 3 dl Sukrin Mandelmel fettredusert
- 52 g Rawpowder Whey Protein
- 3 ss Helios Mandelsmør
- 5 ss SukrinSirup Gold
- 1,5 dl vann
Fyll:
- 4 ss Helios Mandelsmør
- 1 dl SukrinSirup Caramel
- 1 dl Sunkost Mandler
Topping:
- 100 g mørk sjokolade (f.eks. WermlandsChoklad Original)
- Lite dryss av havsalt (f.eks. Rawpowder Celtic Havsalt Grovt)
Scroll ned og se produktene nedenfor bildet.
Slik gjør du
Deig:
- Bland mandelmel og proteinpulver. Tilsett mandelsmør og SukrinSirup Gold. Tilsett vann litt etter litt, til du får en fast konsistens.
- Hell deigen over i en form, bre den jevnt utover.
- Sett formen i kjøleskapet mens du lager glasuren.
Fyll:
- Bland mandelsmør og SukrinSirup Caramel. Hell massen over deigen i formen, pass på at massen fordeles jevnt utover.
- Hakk opp mandler, strø dem over mandelsmør-laget (se bildet nedenfor).
- Sett formen i fryseren i 1 time.
Topping:
- Smelt mørk sjokolade. Ta formen ut av fryseren, kutt deigen opp i biter. Dypp bitene i sjokolade (scroll ned og se bildet helt nederst på siden).
- Når sjokoladen har stivnet, kan du gjerne strø en liten klype havsalt over proteinbarene. Klare til å nytes!

