
Sjokoladekuler
Smakfulle Raw sjokoladekuler på 1-2-3! Enkle å lage og enkle å like for både små og store. Server de som sunn snacks eller ta de med som energikuler på tur.
INGREDIENSER
Ingredienser (oppskriften tilsvarer 10-12 raw sjokoladekuler):
- 10 store dadler (eller 15 små) - Manna, Helios.
- 5 ss Supernature råkakaopulver
- 1/2 dl. Cocosa kokosolje
- 120 gr. Cashewnøtter
- 1 klype Vaniljepulver
- 1 klype Supernature himalayasalt
- 2 ss Lyst mandelsmør
SLIK GJØR DU
1. Ha nøttene i en foodprosessor og kjør til de er finkværnet eller behold litt biter hvis du foretrekker det.
2. Ha i resten av ingrediensene utenom dadlene.
3. Ha i en og en daddel mens foodprosessoren kjører.
4. Kjør til det dannes en stor ball.
5. Bruk en teskje eller en spiseskje til å måle opp like store kuler.
6. Rull i ønsket topping, og oppbevar kulene i kjøleskapet eller fryseren.