Sjokoladekuler

Smakfulle Raw sjokoladekuler på 1-2-3! Enkle å lage og enkle å like for både små og store. Server de som sunn snacks eller ta de med som energikuler på tur. 


INGREDIENSER

Ingredienser (oppskriften tilsvarer 10-12 raw sjokoladekuler):

SLIK GJØR DU

1. Ha nøttene i en foodprosessor og kjør til de er finkværnet eller behold litt biter hvis du foretrekker det.
2. Ha i resten av ingrediensene utenom dadlene.
3. Ha i en og en daddel mens foodprosessoren kjører.
4. Kjør til det dannes en stor ball.
5. Bruk en teskje eller en spiseskje til å måle opp like store kuler.
6. Rull i ønsket topping, og oppbevar kulene i kjøleskapet eller fryseren.

Produkter i oppskriften
  1. Helios dadler
    Helios dadler
    40,-
    På lager i nettbutikken
  2. Supernature kakaopulver
    Supernature kakaopulver
    116,-
    På lager i nettbutikken
  3. Cocosa Extra Virgin kokosolje
    Cocosa Extra Virgin kokosolje
    179,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Cashewnøtter 150 gr
    Helios Cashewnøtter 150 gr
    83,-
    På lager i nettbutikken
  5. Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    155,-
    På lager i nettbutikken
  6. Supernature himalayasalt fin
    Supernature himalayasalt fin
    75,-
    På lager i nettbutikken
  7. Helios Mandelsmør lyst 250 gr
    Helios Mandelsmør lyst 250 gr
    191,-
    På lager i nettbutikken