Sunnere grønn pesto
En fantastisk sunn og god pesto-oppskrift av Karoline Marberg.
Ingredienser
- 1 potte basilikum
- 1/2 – 1 avokado
- 50 g frisk spinat
- 1 hvitløksfedd
- 2 ss pinjekjerner
- 2 ss sitronsaft, smak til
- 3 ss vann
- 40 g parmesan, finrevet
- 3 ss Udo’s Choice
- 1/2 ts salt (helios, Herbamare)
- 1/4 ts pepper, smak til
Slik gjør du
1. Bland basilikum, avokado, spinat, hvitløk, pinjekjerner og sitronsaft sammen med en stavmikser eller food processor, til du har en finhakket pesto.
2. Tilsett vann og kjør til pestoen er helt jevn. Tilsett mer vann dersom du ønsker en tynnere konsistens.
1. Ha pestoen over i en bolle og rør inn parmesan og Udo’s Choice.
Smak til med salt og pepper.