Gulrot- og Gojisuppe

Lyst til å prøve noe nytt på suppefronten til lunsj eller middag? Her har du en fargerik og sunn suppe.

– 3,5 dl gulrotjuice
– 2 ss gojibær (Navitas gojiberries)
– 2 ss kokosolje
– 2,5 dl gul løk, hakket
– 1 jalapeno, hakket, (fjern frøene)
– et par gulrøtter, hakket
– 7 dl grønnsaksbuljong
– 2.5 dl vann
– 1 dl kokosmelk (light)
– en klype salt

Fremgangsmåte:
1. Bland gulrotjuice og gojibær. La dette stå i 30 min.
2. Varm opp kokosoljen i en stekepanne, tilsett løken og stek i 3-4 min. Tilsett så jalapeno og rør. Stek i ca. 1 min.
3. Tilsett gulrøtter, grønnsaksbuljong og vann. Kok opp, skru ned varmen og la småkoke i 30 min.
4. Tøm blandingen i en blender og tilsett kokosmelken til det blir en purée.
5. Tilsett gulrot og gojiblandingen i suppen og blend.
6. Smak til med salt og pepper. Strø gjerne over Navitas hemp seeds for en ekstra boost eller pynt med annet fargerikt tilbehør.