Høstsuppe med ingefær og gurkemeie

Dette er en smaksbombe av en suppe! Den varmer godt på kjølige høstdager.


Ingredienser

Slik gjør du

1. Finhakk løk, selleri, ingefær og hvitløk.
2. Stek på svak varme til løken er gjennomsiktig.
3. Skrell og skjær potetene grovt.
4. Ha i grønsaksbuljong, poteter og laubærblad og la det småkoke til potetene er myke.
5. Ta bort laubærbladet og miks suppen til en fin konsistens.
6. Ha i fløten og la den få et raskt oppkok.

Smak til med salt og pepper.

TIPS: Pynt gjerne med finhakket koriander, vårløk og chili. Bland sammen sesamolje og limejuice og drypp over tallerkenen.

Produkter i oppskriften
  1. Helios Himalayasalt
    -16%
    Helios Helios Himalayasalt
    Tilbudspris 38,- Før 45,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Hel Sort Pepper 70 gr
    -14%
    Helios Helios Hel Sort Pepper 70 gr
    Tilbudspris 59,- Før 69,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios grønnsaksbuljong gjærfri 130 gr
    -15%
    Helios Helios grønnsaksbuljong gjærfri 130 gr
    Tilbudspris 44,- Før 52,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios malt gurkemeie
    -14%
    Helios Helios malt gurkemeie
    Tilbudspris 30,- Før 35,-
    På lager i nettbutikken