Høstsuppe med ingefær og gurkemeie

Dette er en smaksbombe av en suppe! Den varmer godt på kjølige høstdager.


INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Finhakk løk, selleri, ingefær og hvitløk. Stek på svak varme til løken er gjennomsiktig. Skrell og skjær potetene grovt. Ha i grønsaksbuljong, poteter og laubærblad og la det småkoke til potetene er myke. Ta bort laubærbladet og miks suppen til en fin konsistens. Ha i fløten og la den få et raskt oppkok. Smak til med salt og pepper.

 

TIPS: Pynt gjerne med finhakket koriander, vårløk og chili. Bland sammen sesamolje og limejuice og drypp over tallerkenen.

Produkter i oppskriften
  1. Helios Himalayasalt
    Helios Helios Himalayasalt
    40,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Hel Sort Pepper 70 gr
    Helios Helios Hel Sort Pepper 70 gr
    59,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios grønnsaksbuljong gjærfri 130 gr
    Helios Helios grønnsaksbuljong gjærfri 130 gr
    45,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios malt gurkemeie
    Helios Helios malt gurkemeie
    30,-
    På lager i nettbutikken