Høstsuppe med ingefær og gurkemeie

oppskrift gurkemeiesuppe
oppskrift gurkemeiesuppe

Høstsuppe med ingefær og gurkemeie

Dette er en smaksbombe av en suppe! Den varmer godt på kjølige høstdager.

INGREDIENSER

2 ss Urtekram sesamolje
1 løk
500 g poteter
2 selleristenger
1 laubærblad
5 cm ingefær
2 ts Urtekram gurkemeie
2 hvitløksfedd
9 dl grønnsaksbuljong
1 dl fløte
salt
pepper

SLIK GJØR DU

Finhakk løk, selleri, ingefær og hvitløk. Stek på svak varme til løken er gjennomsiktig. Skrell og skjær potetene grovt. Ha i grønsaksbuljong, poteter og laubærblad og la det småkoke til potetene er myke. Ta bort laubærbladet og miks suppen til en fin konsistens. Ha i fløten og la den få et raskt oppkok. Smak til med salt og pepper.

 

TIPS: Pynt gjerne med finhakket koriander, vårløk og chili. Bland sammen sesamolje og limejuice og drypp over tallerkenen.

Merke: Urtekram
Innhold: 25 gr
kr 30
Merke: Urtekram
Innhold: 500 ml
kr 134