Kokossuppe med kalkun

Kokossuppe med kalkun

Prøv denne varianten som også kan brukes som bolle-«base» for å lage alle typer boller i en sunnere variant.


Fremgangsmåte:

Kok opp vann og råris med buljong, havsalt, Cocosa Sukker og ingefær.

La koke på lav varme i 25 minutter. Legg i grønnsakene og la koke ytterligere 10 min før kalkun, sitron og Cocosa blandes i.

Kok opp, slå av platen og la stå i 10 minutter under lokk før suppen serveres.

Ingredienser:

MengdeIngrediensVarenummer
5 ssCocosa kokosolje52426
1 lVann
2 dlråris
1-2 ssBuljong (evt terninger)
1 tsHavsalt
1 ssRaspet ingefær
1/2 ssCocosa Sukker52426
3 dlHakkede grønnsaker(f.eks brekkbønner, broccoli, gulrøtter)
3 dlKalkunkjøtt i terninger (ev. kylling)
1 stkSaften av en presset sitron
Innhold: 1300 ml
Merke: Cocosa
kr 429
Innhold: 500 ml
Merke: Cocosa
kr 199
Merke: Cocosa
Innhold: 500 gr
kr 122