Kokossuppe med kalkun

Kokossuppe med kalkun

Prøv denne varianten som også kan brukes som bolle-«base» for å lage alle typer boller i en sunnere variant.


Fremgangsmåte:

Kok opp vann og råris med buljong, havsalt, Cocosa Sukker og ingefær.

La koke på lav varme i 25 minutter. Legg i grønnsakene og la koke ytterligere 10 min før kalkun, sitron og Cocosa blandes i.

Kok opp, slå av platen og la stå i 10 minutter under lokk før suppen serveres.

Ingredienser:

Mengde Ingrediens Varenummer
5 ss Cocosa kokosolje 52426
1 l Vann
2 dl råris
1-2 ss Buljong (evt terninger)
1 ts Havsalt
1 ss Raspet ingefær
1/2 ss Cocosa Sukker 52426
3 dl Hakkede grønnsaker(f.eks brekkbønner, broccoli, gulrøtter)
3 dl Kalkunkjøtt i terninger (ev. kylling)
1 stk Saften av en presset sitron
Merke: Cocosa
Innhold: 500 gr
kr 122