Cocosa nøttesjokoladepålegg

Deilig nøttesjokoladepålegg fra Soma!

250 g hasselnøtter

2 ss Cocosa Sukker

100 g Ecuador Organic 70%

1 ss Cocosa Extra Virgin kokosolje 500 ml

15 dråper Steviosa Flytende Karamell

2 ss Cocosa MCT

Slik gjør du det:

  1. For å få av skallet på nøttene legger du de på et stekebrett i ca. 10 minutter i forvarmet ovn på 180 grader. Pass på at de ikke svir seg. Ha et rent kjøkkenhåndkle klart og hell nøttene på dette.
  2. Trykk/ gni/rull håndkledet over nøttene slik at du får av skallet på de fleste nøttene (ca. 200 g – ikke bruk de som skallet sitter mye igjen på).
  3. Kjør nøttene i en kjøkkenmaskin på fullt i omtrent 5 minutter, eller til oljen begynner å skille seg.
  4. Tilsett Cocosa MCT slik at alt blandes jevnt. Nå har du en fin og flytende blanding. Dersom du ønsker et pålegg med litt å bite i, kan du hakke litt hasselnøtter grovt og ha i blandingen før du heller over i et stort glass.
  5. Ha på et lokk og sett i kjøleskap (blandingen blir stivere i kjøleskap). Holdbarhet i kjøleskap er ca 4 uker.