Hjemmelaget pesto med Udo´s Choice

Hjemmelaget pesto med udo´s choice

Pesto er en herlig smaksforsterker til ulike typer matretter. Hjemmelaget pesto smaker mye bedre enn den du kan kjøpe på butikken, og du vet akkurat hva du får i deg! Pesto smaker godt til nesten all mat! Blant annet spaghetti, ostesmørbrød, pasta, kylling, laks og pizza. Namm!

Når du benytter Udo´s Choice i pestoen tilføre du kroppen de fettsyrene som er nødvendige for at huden skal fungere godt. Udo´s Choice er en kaldpresset olje, uraffinert og rik på antioksidanter fra frø og kimer. Udo´s Choice dekker ditt daglige behov for omega-3, -6 og -9.

Dette trenger du for å lage hjemmelaget pesto

MengdeIngrediens
300Pesto
1 potteBasilikum
1 liten buntPersille
1 liten buntRuccola
80 gParmesanost
1- 2Hvitløksfedd
80 gPinjekjerner
80 g Parmesanost, revet
250 mlUdo’s Choice
Smak til medSalt og pepper

Slik lager du det:

  1. Klipp av bladene på basilikumen og ha finhakket/presset hvitløk, persille, basilikum og ruccola i en blender eller stavmikser sammen med oljen. Blend grovt.
    .
  2. Tilsett pinjekjerner og reven parmesan, blend i et par sekunder til. Smak til med salt og pepper.
    .
  3. La helst pestoen stå og godgjøre seg noen timer i kjøleskap før servering. Pestoen holder seg godt i kjøleskap i opp til 2 uker, eventuelt kan du fryse den i opptil 3 måneder.