Sunnere nugatti (hjemmelaget nugatti)

Prøv hjemmelaget nugatti - et herlig nøttepålegg med hasselnøtter, råkakao og kokosolje. Bruk som pålegg på brød og rundstykker, eller som en smakfull dipp, for eksempel til bær eller oppskåret frukt. 


Ingredienser

Scroll ned og se produktene.

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Rist hasselnøttene i ovnen i 5-10 minutter, til de blir gylne og dufter aromatisk. Om ønskelig, gni av mesteparten av skallet. Dette er ikke nødvendig for smaken.
  2. Ha de varme nøttene over i en kraftig blender eller foodprosessor. Tilsett resten av ingrediensene (SukrinSirup kan du smake til med senere, etter ønske). Kjør blandingen til den begynner å samle seg til en tykk og kremet konsistens.
  3. Bruk en slikkepott til å skrape kantene underveis, og ta pauser om maskinen blir varm.
  4. Om blandingen blir for tykk, kan du tilsette 2-3 ss kokosolje for å oppnå en jevnere konsistens. Smak til med SukrinSirup.
  5. Bruk som pålegg eller som en søt og smakfull dipp.
Produkter i oppskriften
Produkter i oppskriften