Turbar med frukt og nøtter

oppskrift pa sunn turbar
oppskrift pa sunn turbar

Ingredienser

50 g Urtekram ristede salte macademia nøtter

40 g gojibær

20 g Urtekram frysetørket granateplekjerner

200 g Ecuador mørk sjokolade

4 s Cocosa Extra Virgin

50 g kokosmel

3 riskjeks

1 håndfull Urtekram kokoschips

1 ss Urtekram rålakrispulver

Fremgangsmåte

Hakk nøttene grovt. Smelt sjokoladen med kokosolje over vannbad. Knus riskjeks og bland dem med grovt hakkede nøtter, gojibær, kokosmel og vaniljepulver. Vend den smeltede sjokoladen i blandingen og hell massen i et fat som er dekket med bakepapir.

Dryss den ene halvdelen med kokoschips og resten med rålakrispulver. Trykk massen lett ned på brettet og sett i kjøleskapet min. 1 time. Skjær/brekk sjoko-knasen i grove stykker og servér dem kalde.