Peak's Free From Xantangum

Innhold: 200 gr
Varekode: 71175
79,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
79,-
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 200 gr
Varekode: 71175

Fortykningsmiddel - Xanthan gum

Peak's Free From Xantangum brukes som fortykningsmiddel og er svært godt egnet i glutenfri bakst.
Glutenfri og fri for hvete og melk
For bedre konsistens i glutenfri bakst
Egnet i glutenfrie kaker, brød, boller og pizzabunn

Product description:

Xanthan gum, også kalt xantangummi, er et fortykningsmiddel som består av bakterielt fremstilt karbohydrat. Dette er en ingrendiens for bedre konsistens i glutenfrie bakverk. Xantangummi lages industrielt fra sukker, og sukkeret er som reget utvunnet fra mais gjennom fermentering. Navnet kommer fra bakteriestammen xanthomonas campestris. Anbefalt bruk av xanthan gum: Som en generell regel for et allsidig mel kan man tilsette ½ - 1 ts xanthan gum per 2,5 dl glutenfritt mel, for å få en smidig og god deig. Eller du kan tilsette xanthan gum rett i de magevennlig melblandingene. Bruk da melblandingen som normalt mel. For deiger og bakst som krever litt ekstra elastisitet kan du bruke følgende: Kake: ¼ ts pr 2,5 dl mel, brød/boller: 1 ts pr 2,5 dl mel, pizzabunn: 2 ts pr 2,5 dl mel.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Merk :

  • Oppbevaring : Oppbevares tørt ved romtemperatur.

  • Ingredienser : Xantangummi.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.