Peak's Free From Xantangum
Innhold: 200 gr
Varekode: 71175
79,-
- Vi spanderer frakt over 199,-
- Klikk & Hent i 100 butikker
- Frakt: 2-4 virkedager
- Alltid gode tilbud
Peak's Free From Xantangum
Innhold: 200 gr
Varekode: 71175
Fortykningsmiddel - Xanthan gum
Peak's Free From Xantangum brukes som fortykningsmiddel og er svært godt egnet i glutenfri bakst.
Glutenfri og fri for hvete og melk
For bedre konsistens i glutenfri bakst
Egnet i glutenfrie kaker, brød, boller og pizzabunn
Product description:
Xanthan gum, også kalt xantangummi, er et fortykningsmiddel som består av bakterielt fremstilt karbohydrat. Dette er en ingrendiens for bedre konsistens i glutenfrie bakverk. Xantangummi lages industrielt fra sukker, og sukkeret er som reget utvunnet fra mais gjennom fermentering. Navnet kommer fra bakteriestammen xanthomonas campestris. Anbefalt bruk av xanthan gum: Som en generell regel for et allsidig mel kan man tilsette ½ - 1 ts xanthan gum per 2,5 dl glutenfritt mel, for å få en smidig og god deig. Eller du kan tilsette xanthan gum rett i de magevennlig melblandingene. Bruk da melblandingen som normalt mel. For deiger og bakst som krever litt ekstra elastisitet kan du bruke følgende: Kake: ¼ ts pr 2,5 dl mel, brød/boller: 1 ts pr 2,5 dl mel, pizzabunn: 2 ts pr 2,5 dl mel.
Produktegenskaper og innhold
-
Merk :
-
Oppbevaring : Oppbevares tørt ved romtemperatur.
-
Ingredienser : Xantangummi.
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
Oppdater adresse?
Du har oppdatert adressene dine i Vipps siden ditt siste besøk. Skal vi oppdatere adressene vi har lagret om deg?
product
https://sunkost.no/peak-s-free-from-xantangum
3861
Peak's Free From Xantangum
https://sunkost.no//media/catalog/product/s/u/sunkost_xantangum_20jpg_1__4907__h62090134.jpg
79
79
NOK
OutOfStock
/Sunn Mat
/Sunn Mat/Mel, korn og gryn
17
221
Peak's Free From Xantangum brukes som fortykningsmiddel og er svært godt egnet i glutenfri bakst. Xanthan gum, også kalt xantangummi, er et fortykningsmiddel som består av bakterielt fremstilt karbohydrat. Dette er en ingrendiens for bedre konsistens i glutenfrie bakverk. Xantangummi lages industrielt fra sukker, og sukkeret er som reget utvunnet fra mais gjennom fermentering. Navnet kommer fra bakteriestammen xanthomonas campestris. Anbefalt bruk av xanthan gum: Som en generell regel for et allsidig mel kan man tilsette ½ - 1 ts xanthan gum per 2,5 dl glutenfritt mel, for å få en smidig og god deig. Eller du kan tilsette xanthan gum rett i de magevennlig melblandingene. Bruk da melblandingen som normalt mel. For deiger og bakst som krever litt ekstra elastisitet kan du bruke følgende: Kake: ¼ ts pr 2,5 dl mel, brød/boller: 1 ts pr 2,5 dl mel, pizzabunn: 2 ts pr 2,5 dl mel.
Peak's Free From
0
0
add-to-cart
Peak's Free From
Fortykningsmiddel - Xanthan gum
Glutenfri og fri for hvete og melk
For bedre konsistens i glutenfri bakst
Egnet i glutenfrie kaker, brød, boller og pizzabunn
Oppbevares tørt ved romtemperatur. Xantangummi. 200 gr 71175
Oppbevares tørt ved romtemperatur. Xantangummi. 200 gr 71175