Medlemspris

Weleda Cactus 24h Hydrating Facial Lotion

Medlemspris
Innhold: 30 ml
Varekode: 71511
Ikke-medlem 239,- Medlem 179,-

Spar 60,- på dette produktet. Bli medlem nå eller logg inn om du allerede er medlem.

Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
Ikke-medlem 239,- Medlem 179,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
71511
Utsolgt i nettbutikken
SKU
71511
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 30 ml
Varekode: 71511

Intensivt fuktighetsgivende ansiktslotion til alle aldre, normal til kombinert hud

Intensivt fuktighetsgivende med en lettabsorberende formel. Mattende effekt på blank hud og gir en frisk og naturlig følelse på huden. Tetter ikke porene og er dermatologisk testet. Vegansk.
Ansiktskremen inneholder Polysakkarider som har evnen til å binde vannmolekyler og fungere som en "fuktighetsmagnet" for huden.
Opprettholder fuktigheten i huden opptil 24 timer og har en lett mattende effekt på blank hud.
Holder huden gjennomfuktet og smidig på en naturlig måte

Product description:

Cactus 24H Hydrating Facial Lotion er en fuktighetsgivende, avkjølende og forfriskende fuktighetskrem utviklet for normal og kombinert hud. Den inneholder konsentrert ekstrakt fra fikenkaktus, rik på fuktighetsgivende polysakkarider og aloe vera juice, og inneholder mer fuktighet enn lipider. Det føles som å ta et glass vann for huden. Fuktighetskremen gir direkte og intens fuktighet og etterlater en frisk og lett følelse på huden. Den lett absorberende tynne formelen har en mattende effekt på huden som er en fordel for hud som lett blir blank. Duften er frisk og kommer fra eteriske oljer fra grønn mandarin og peppermynte, samt mild blomsterpalmerose. Fri for syntetiske ingredienser som : parabener, GMO-baserte råvarer, mineraloljer, syntestiske farge og duftstoffer.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Bruksområde : Påfør ansiktslotionen morgen og kveld på ren hud, bruk med fordel Cactus Hydrating Facial Mist og Cactus Hydrating Eye Gel i samme serie.

  • Merk : Rådfør med lege før bruk ved hudlidelser.

  • Ingredienser : Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Aloe Barbadensis, Leaf Juice, Glyceryl Oleate, Betaine, Xanthan Gum, Kaolin, Carthamus, Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Galactoarabinan, Isoamyl Laurate, Opuntia, Ficus-Indica Stem Extract, Orbignya Oleifera Seed Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*. *fra naturlige eteriske oljer.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.