Helios naturlig glutenfri spagetti
Debio Økologisk
Da Helios skulle utvikle glutenfrie pastaprodukter , var det tre ting som var viktige for dem. Én; pastaen skal være naturlig glutenfri og inneholde god næring. To; den skal produseres i Italia hos en produsent som er 100 % spesialisert på glutenfri pasta. Tre; den skal smake godt og ikke klebe. Og jammen greide de ikke levere på alle tre! Helios Naturlig glutenfri pasta består kun av helt naturlige ingredienser som både er uten gluten og rike på næring. Hver eneste ingrediens er nøye utvalgt for hva den tilfører av smak, konsistens og næring. Her finner du ingen tilsatt sukker, stivelse eller andre fyllstoffer. Derfor inneholder disse mer fiber og protein enn alternativene. Pastaen produseres i Italia hos en produsent som er 100 prosent spesialisert på glutenfri pasta som følger tradisjonell italiensk håndtverkstradisjon. Pastaen støpes i bronseformer, noe som gir dem bedre konsistens og ekstra god gripeevne, slik at sausen binder seg bedre til pastaen. Pastaen har en mild smak som tilsvarer konvensjonell pasta. Og minst like viktig – den kleber ikke. I tillegg inneholder den mer fiber og protein, samt mindre sukker enn andre glutenfrie pastaprodukter.
Tips: Bruk som vanlig pasta. Kokes i 10-12 minutter. Prøv også Helios Naturlig Glutenfri Fusilli (skruer) og Helios Naturlig Glutenfri Penne (rør).
Ingredienser: Økologisk fullkornsrismel.
Allergener: Ingen
Oppbevaringskrav: Ved romtemperatur