Se flere produkter som er godt for:

Psyllium Husks

Innhold: 300 gr
Varekode: 40503
169,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
169,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
40503
Utsolgt i nettbutikken
SKU
40503
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 300 gr
Varekode: 40503

Fibertilskudd for fordøyelsen

Psyllium Husks er et kosttilskudd med høyt fiberinnhold for fordøyelsen. Også velegnet i bakverk for å oppnå et smidig resultat. Loppefrø (psyllium) er svært fiberrike frø. Frøene inneholder rikelig med slimceller på utsiden av skallet som gjør at de vil svelle til 5 ganger sin størrelse i vann. De øker altså tarmvolumet, noe som bidrar til å stimulere tarmbevegelsene. Fordi psyllium binder væske bidrar dette til å motvirke uttørring av avføringen.
Loppefrøskall med høyt fiberinnhold
Egner seg ved treg mage og ved løs mage
Fiber binder væske, noe som kan bidra til å stimulere tarmbevegelsene

Product description:

Fiber gir volumøkning i tarm og får tarmen til å jobbe bedre og øke hastigheten gjennom tarmsystemet. Psyllium Husk er loppefrøskall, som inneholder slimstoffer. I kontakt med vann lager disse stoffene slim som smører tarmslimhinnen. Psyllium Husks har først og fremst den store fordelen at den er rik på vannoppløselig fiber. Det betyr at den kan binde masse væske, noe som bidrar til å virke samlende på løs avføring og til å myke opp hard avføring. Når skallene er i magesekken, fortsetter de å suge til seg væske og svulmer opp til en geleaktig masse. Bonusen er at du føler deg mett lengre. Har du bare treg mage og sliter med å få i deg nok fiber i kosten, kan psyllium være et relevant kosttilskudd.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Tips : Det anbefales å starte med en lav dose og bygge opp gradvis til passende mengde for den enkelte.

  • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.
    NB: Å ta Psyllium Husks uten vann kan føre til kvelningSvært viktig å oppbevare utilgjengelig for barnDet anbefales videre alltid å drikke et glass med 250 ml væske per toppet teskjeForeldre bør rådføre seg med lege før Lepicol gis til barn under 11 årI så fall skal halv voksendose brukes og tilskuddet skal gis til barnet under tilsyn av forelderen.

  • Oppbevaring : Tørt og kjølig beskyttet mot direkte sollys. Trenger ikke å stå i kjøleskap.

  • Ingredienser : Hele Psyllium Husk (Plantago ovata), som er malt.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.